12/48 culoare acuarelă, creion 36/24 culoare solubil în apă creion de culoare Desen pictură Artă Elev de școală Papetărie

12/48 culoare acuarelă, creion 36/24 culoare solubil în apă creion de culoare Desen pictură Artă Elev de școală

-82 %

RON 22.50

Nuevo

În stoc


Prindere de creion de culoare
Atunci când se utilizează creion de culoare pentru a picta, de dragul de performanță de textura, diferența este foarte important. Utilizați întotdeauna același pix, va părea monoton, așa că vă rugăm să păstrați în minte că toate schimbările prindere accidente vasculare cerebrale.
1 Bază de prindere : de obicei, ia stiloul poziție.
2 țineți la distanță de lumina accidente vasculare cerebrale pen
Scrise de mână de mai îndepărtate, creion pus plat poate face pen presiune redusă atingere ușoară, utilizarea doar a început să descrie sau reprezenta ton.
3 - departe de a fi scrise de mână dură linii, completați mici aplicare
Apucați de scris de mână de o apropiere, un creion înclinat, hârtie presiune stilou poate ajunge. Deci linia este greu, dacă pen-ul este prea departe pentru a trage linie dură, ușor pentru a rupe pixul.
Deformarea de prindere : ia în considerare numărul de degete pot deține un stilou, trei degete Qingou, sau cu cinci degete greu vopsea.
4 palmele pe stilou de lumină larg accidente vasculare cerebrale
Țineți frecvent utilizată metodă de desen creion, care este un complet plat creion deține postura, pot trage un anumit radian linie. Swing încheietura mâinii, se poate extinde pe o arie largă, de asemenea, potrivite pentru imagine set pictura.
5 în palma ta tinand un creion greu, cu magnitudinea de linie
Palma ține creionul creionul în minte postura descriere poate descrie presiune stilou puternic, o gamă largă de linii. În palma înfășurat creion de desen este, de asemenea, foarte interesant, dar nu este potrivit pentru tablou mai detaliat model.
Creion de culoare clasificare :
1 moale creion de culoare
2 creion de culoare
3 greu creion de culoare
4 pasteluri
5 cheie pen
Folosind metoda :
Greu creion de culoare și moale creion de culoare
Creioane colorate și un pix de bază se conțin pigmentul colorant este fix în pix de bază formă ceara adeziv făcut (mediu), mass-media de conținut mai mult de reumplere este greu. Atunci când desen cu creion de culoare, pen core, chiar și taie lung, ascutit, nu este ușor pentru a fi încălcate; creion moale daca se taie prea mult Rui afara pericolului.
Doi lumină și întuneric creioane colorate.
Lumina stilou de culoare de bază este greu, întunecate sau luminoase de culoare este moale. Acest lucru este pentru că a pen-ului în mass-media de conținut, încercați să-alb roz. Publicul poate găsi imediat decât cele luminoase de culoare roz pen core greu.
Trei. Pictat alte materiale decât creioane colorate
Solubil în apă, colorate, creion de curățare baie poate fi o astfel de acuarele solubilă; pasteluri din cauza cantității mici de mediu conțin, portretizat cifra va pulberi după degetul frecare va fi sters vopsite roz, dar cele mai potrivite pentru desen înflorit. Cheia este să se rostogolească pen sac de creion stilou de bază, ușor lipicios, plastic, sticla, lemn, piatra.. Tot ce poate fi vopsit.
Patru. Metoda de tăiere a pen-ului este un factor foarte important în descriere.
Sub culoare creion și acuarelă sau față de material și schimba culoarea limita. Prin urmare, culoarea accidente vasculare cerebrale creion într-o condiție foarte importantă pentru fabricarea de material. Metoda de tăiere a pen-ului este afectat de accident vascular cerebral, de aceea este foarte important să selectați pensula, în timp ce creion ascutit, masina poate fi ușor și bine, dar linia este prea uniformă și lipsa de schimbare. Cu un cuțit se taie, cucui, variind de la stilou pentru a desena un gust de linii, cu modificările unghi, rotativ, poate va desena linii cu neașteptate

Culoare Cantitate: 12 culori
Poate Fi Ștearsă Sau Nu: No
Cantitate Pachet: 12 Culori/Cutie
Tip: Grease Pencil
Ambalare: Set
Textura de material: Lemn
Scopul: desen stilou
Shell Material: Din lemn
Caracteristic: Protecția mediului
Stil: Desene animate
formă de ambalare: Cutie

Cele mai bune propuneri

12Colors Non-toxice ceara Creativ pictura creioane forma de Inel pentru copii cadouri Devreme puzzle jucării Nuevo Cel mai bun preț
12Colors Non-toxice ceara Creativ pictura creioane forma de Inel pentru copii cadouri Devreme puzzle jucării

Stimate client, bună ziua, îmi pare rău să vă contacteze,pentru că e Packet Recent creion este strict în control, vom aranja pentru a Ali Express Standard de Transport maritim sau po

RON 24.56